|
|
|
|
#71 (permalink) |
|
E.a.forum Yönetimi, Romantik üye
|
Hayat İşte O Sensin!Hayatımsın.........
Geçmiyor Zaman.........
Oysa Yanımdaysan Nasıl Da Doluyor Boşlukları Anlamsızlıklarımın......... Yetiremiyoruz.........Saniyeler Dakikalar Saatler Ve Günler.........Nasıl Da Akıyor... Ama Yoksun Diye Durdu Şimdi Zaman... Şimdi Sen Girsen Odaya.........Sana Sarılsam Sarılsam Sarılsam...Ve O Anda Dursa Ya Dünya.........Neden Sen Yokken Duruyor Ya? Yalnız Kıyılarımda Sessizce Bekleyiş Gemilerimi Yüzdürüyorum.........Az Kaldı Diyorum...Sabret Diyorum İçimdeki Bekleyen Aşığa.........Acı Çekme O Da Seninle Yokluğunda Bile.........* *Özlemek......... İlk Defa Bu Kadar Sevdim Özlemeyi Ve İlk Defa Bu Kadar Nefret Ettim Özlemekten...Yollara Hiç Bu Kadar Sövmemişti Yüreğim Canım Acımamıştı Kimsenin Yokluğunda Bu Derece...Ve Bekletemedi Zaman Bile Beni Böyle.........Uzaklıklar Gerçekten Sevenleri Ayıramıyormuş Öğrendik Birlikte Ama Gözlerim Heryerde Seni Arıyor... Delirmeye Bu Derece Yaklamamıştım Ben "Deliyim Ben" Diye Gezdiğim Hiçbir Anımda...* *Gurur! Gurur Da Neyin Nesi?Hayatımda En Yakınımdakiler İçin Bile Vazgeçmemiştim Ben Gururumdan...Şimdi Aşkıma Dair İçinde Gurur Geçen Tek Duygum Aşkımla Gurur Duymamdır Herhalde.........* *Hayat İşte O Sensin!Hayatımsın.........* *VE SEVMEK!!! Öyle Birşeylerin Hoşuna Gitmesi Değil Bu...Sevmek Nankörce Olmaz Öyle Herkesin Ssandığı Gibi.........Gerçek Sevgi Koşulsuz Sevdiğinde Çıkageliyor.........Neden Sevdiğini Bilmeden Seviyorsun......... Ben Seni Birşeylere Rağmen Değil Ben Seni Rağmensiz Seviyorum Demiştin Ya Bana.........Ben Seni Bana Rağmen Seviyorum!Sevmemeye Koşullanmış Hırçın Birine Sevmeyi Öğrettiğin İçin Seviyorum...İşin En Güzel Yanı Aşka İnanmama Meyilli O Hırçın Bile Seviyor Seni.........Şimdi Seni Sevdiği İçin Kendimi Daha Çok Seviyorum.........Ruhumsun Çünkü.........Seninle Sıcak Ve Canlıyım...Sensiz Bir Morga Yakışıyor Bu Beden Ve Uçmağa Varacak Gibi Her An Bu Ruh.........* *Özlüyorum......... Uyumak Uzak Kalıyor Artık Bana.........Hem Hiçbir Şey Yapmıyor Hem Çok Şey Yapıyorum.........Aldığım Her Nefesle Seni Yaşıyorum Ve Seni Özlüyorum.........* *Nasıl Oldu Da Anlamım Oldun Benim? Aşk Anlamlandırmak Mıdır Anlamsızlıkları?* *Hadi Gel Artık......... Sarılayım Sana Öpeyim Gözlerinin En Derininde Kaybolup Tebessümünle Kendime Döneyim......... Gel Artık Çünkü Bitmez Bu Özlem Ben Seni Seninleyken De Özlüyorum Gel Seni Seviyorum......... SENİ SEVİYORUM!.........* __________________________________ |
|
|
|
#72 (permalink) |
|
|
İçimDen DöküLen Sevqi DamLacıkLarı...
Aç kapıyı sevdiğim kapını çaLan benim...
Yüreğimi açtım sana kaLbimin hırsızı sensin... Kendimde seni görüyorum ben ... Çünkü ben SEN'im asLında...Sende BEN oLmaLısın... Yüreğim yüreğinindir her daim.. Sevdiğim ; her yerde SENLİK var... Özlemlerim var sana gizlediğim... Bir sevdam var dünyaLardan büyük... Bende bir yürek var Allah'ına kadar.. uLan sevdim seni be. Söz dinLer mi artık zıpır ruhum? İçimde ki çocuk "SEN" diye bas bas bağırıyor sokakLarda deLice.. Hem kimse biLmesin hem cümLe aLem duysun istiyor... Hadi engeL oL seni sevişLerime.. Hadi "Sevme Beni" de ! Hadi oyunLar oyna içimde ki çocukLa SakinLeştir yatıştır onu. "usLu çocuk oL" de... O seni gördükçe daha çok yaramazLık yapsın... Bıktırıp usandırsın seni ama sen hiç bıkma... SevgiyLe şefkatLe sev onu Kollarında usLansın içimde ki çocuk... Masallar anlat bana sırf sen anlattın diye inanacağım mutLu sonLu masaLLar... Ninniler söyLe bana gözLerimi yumup huzurLa uyuyacağım... Uyandığımdaysa bitmesin bu rüya... Ne olur gerçek olsa hayaller ya da biz hayal olsak... ? Gece güneşim bahar gözlüm tek hayaLim ... Hayata kocaman bir imza atıyorum SENLi... Kalbimle parmak basıyorum beLki de.. Sen bana hayatın getirdiği ummadık bir armağan güLüşLerimin sebebi ömrümün Sahibisin... Seni seviyorum ! |
|
|
|
#73 (permalink) |
|
|
seni çok seviyorum” bunu bilmelisin.
Bu gemi ne limanlara yük taşıdı bilemezsin,
Yaşaması için liman liman gezmesi gerekirdi, Buldu sonunda sığınacak bir liman kendisi, Bu liman gemisi çok dertlidir Derdini bilemezsin, İçini dökse ağlatır herkesi Dindiremezsin. İstediği gibi bir liman var mıydı acaba , Ya da vardı da bulamıyordu galiba, Buldu sonunda istediği gibi bir liman Bence sende sevinmelisin. Çünkü o liman senin limanın Bence her şeyini yüklemesin. Bu liman gemisinin sana bir mesajı var Bence dinlemelisin, "seni çok seviyorum" bunu bilmelisin. Yürek dolusu sevgilerle , Kucak dolusu öpücüklerle sana geldim. Beni bir ömür boyu limanına, HAPSEDERMİSİN ??? |
|
|
|
#74 (permalink) |
|
|
Seni Yudum Yudum İçmek İstiyorum
Ne kadar oldu
Hatırlamıyorum, Seni düşlerim dışında görmeyeli, Rüyalarımda bile, Sisler içindesin, Bulutların üzerinde, Yağmur olup yağacak gibisin, Yüreğim dün gece, Bir damla sen için, Fırtınalar kopardı yine, Biliyorum sende, Bana dokunmak, Çisil çisil yağmak için, Çırpınıyorsun orada, Gözlerin gözlerime bakmasada, Ruhuma akıyorsun usulca, Canım öyle yanıyorki, Yokluğun kor alev gibi, Ağır ağır yakıyor yüreğimi, Dudaklarını özlüyorum, Mavi gözlerine dalıp, Seni yudum yudum, İçmek istiyorum, Ama nafile, Sen yoksun, |
|
|
|
#75 (permalink) |
|
|
Yaşamak istiyorum seni
anlamak istemiyorum
seni neden zorluyorsun beni seni anlamama neden sorguluyorsun herşeyi neden neden neden yaşamak istiyorum yaşayamadıklarımı seninle gerçekler mi o kahrolası gerçekler kırıyorum kırılıyorum of be of be YA ŞA MAK İS Tİ YO RUM SE Nİ sen anla beni lüfennnnnnnnn.............. |
|
|
|
#76 (permalink) |
|
|
Kalbimin sesidir
Gitme-kal diyorsam*
*Bu bir yalvarış değil* *Bu* *Gururumu hiçe sayan* *Kalbimin sesidir* *Gitme* *Bir inat uğruna bu sevdayı bitirme* *Beni,sensiz olduğum,* *Sessiz kaldığım zamanlara teslim etme* *Ziyan olurum* *Biter,tükenir yok olurum* *Bu dünyada bir daha ben-ben olmam* *Gitme-kal diyorsam* *Bu bir yakarış,* *Diz çöküp ağlayış değil* *Bu* *Gururumu hiçe sayan* *Kalbimin sesidir* *Gitme* *Yalnızlığımı kadehlere döküp,* *Geçmek bilmez kör gecelerin* *Çilingir sofralarında beni meze etme* *Senin bende olmadığın her günde* *Heyecanım, sevinçlerim * *Acılar içinde birer birer ölür* *Kala kala hüzünler kalır geride* *Kahırlarla yüklenirim* *İçim kurur* *Ne yaparsam yapayım,* *Bütün belalar * *Dönüp dolaşıp beni bulur* *Gitme-kal diyorsam* *Bu bir korku değil* *Sensiz havasız,susuz kalacağım hiç değil* *Bu* *Gururumu hiçe sayan* *Kalbimin sesidir* *Gitme* *Seni her gördüğüm güne şükrederken* *Bilmediğim duaları ezbere söylerken* *Kendini gizleyip,* *Aramıza perdeler koyup örtme* *Adımı asiye çıkarıp, isyankar etme* *Çılgınlıklar yaptırma bana* *Sen yanımda olduğun zaman* *İnsan olduğumu anlıyorum* *Öyle sıradan birisi gibi değil* *Sanki bir kral, bir imparator oluyor* *Dünyaya meydan okuyorum* *Sen gecelerime geldiğin zaman* *Gökyüzündeki bütün yıldızları tek tek toplayıp,* *Adını yazıyorum sokağıma* *Işıl ışıl parlıyor her yer* *Her yıldız sen oluyorsun* *Gitme-kal diyorsam* *Bu kendi kendimi kandırış değil* *Bu zamanı ertelemek hiç değil* *Bu* *Gururumu hiçe sayan,* *Seni seven* *Kalbimin sesidir* *Gitme* *Gidişinle, ölüm fermanını imzalar yalnızlığım* *Kırılır sonunda kalemler* *Dünyaya geldiğime bin pişman olurum* *Elinden oyuncağı alınmış bir çocuk gibi* *Süt dökmüş kedi gibi olurum* *Ellerimde kocaman bir hiç,* *Gözlerimde boş bakışlar kalır* *Gitme-kal diyorsam* *Bu bir yalvarış değil* *Bu* *Gururumu hiçe sayan,* *Seni seven* *Kalbimin sesidir* *Gitme,* *Bir bakışını,* *Bir gülüşünü benden esirgeme* *Dudaklarından,dudaklarıma dokunan bir sıcaklıkla* *Günlerce kendimi avuturum* *Bu dünyanın çirkinliklerini görmez, unuturum* *Sana bu kadar yakınken* *Kendini benden uzak etme* *'''Bu sevda yürümez'''diyen* *Düşüncelerimi vezir,* *Yüreğimi rezil etme* *Gitme* *Gitme-kal diyorsam* *Bu, * *Sensiz olmaz-sensiz yaşanmaz diyen* *Kalbimin sesidir* *Necdet GÖKNİL* |
|
|
|
#77 (permalink) |
|
|
Öyle sev ki Zamanın gücü yetmesin sevgimizi bitirmeye
Ne sayfalar dolusu sözler
Ne süslü kelimeler Ne de uzun uzun cümleler İstiyorum senden Tek istediğim O güzel yüreğinle Sev beni ebediyen Sonsuza kadar sessiz sedasız Ama taa yürekten en derinden sev Öyle sev ki Zamanın gücü yetmesin sevgimizi bitirmeye Kimsenin eli değemesin Kimseler ulaşamasın Yüreğinin en yüksek yamacında sakla beni Kimseler göremesin Bizim sevgimiz sonsuza dek sürsün yaşasın Demet demet çiçekler istemiyorum senden Yada pahalı hediyeler Tek dileğim senden Beni hep yüreğinde var et Hep yüreğimde yaşa benimle Ellerin ellerimde Yüreğin yüreğimin içinde Sessizce Sevgimiz büyüsün gönül bahçemizde Ulaşsın yıldızlara Ulaşsın semaya Örnek olsun tüm dünyaya ve insanlara.. Zamana ve tüm kötülüğe inat Sevgimizin gücüne güzelliğine Şahit olsun bütün kainat -- |
|
|
|
#78 (permalink) |
|
|
Benimde senin aşkına ihtiyacım var meleğim
Ellerimi tuttuğunda,
Kalbinin ateşini hissettir, Gözlerimin içine bakarken, Yüreğim alev alev yak ki, Ateşi hiç sönmesin, İhtiyacım var sana senin SEVGİNE! ELLERİNİ TUTARIM MELEĞİM KALBİNE AŞKIMI VERİRİM GÖZLERİNE BAKARKEN YÜREĞİNDEN SEVGİNİ ALIRIM BENİMDE SANA İHTİYACIM VAR CANIM SEVGİLİM Başımı omzuna koyduğumda, Bana öyle kelimeler söyle ki, Kapkara dünyama bir ışık olsun, Tozpembe dünya rüyam olmasın, Hayallerimi umutlarım yok etme, İhtiyacım var sana senin SEVGİNE! BAŞIN OMZUMDA OLSUN SEVGİ DOLU SÖZLERİM SENİN OLSUN KARARAN DÜNYANA IŞIK OLAYIM TATLI RÜYALARINA UMUT OLAYIM BENİMDE SENİN AŞKINA İHTİYACIM VAR MELEĞİM HAVVA KALKAN |
|
|
|
#79 (permalink) |
|
|
sana dokunmak istiyorum
sana dokunmak istiyorum
parmağımın ucunda olsun kalbinin atışı elim tenine değdiğinde mızrapla tambur çağlaması sana dokunmak istiyorum yüzün avuçlarımın içinde burnumun ucundasın gözlerin gözlerime değerken içime dolan nefesin yaşam kaynağı sana dokunmak istiyorum uzak yıldızlara dokunur gibi ay öperken suları denizlerde uyurken martılar kuytularda parlayan yakamozlar gibi sana dokunmak istiyorum günün ilk ışıkları baharın ilk çiçekleri yağmurun ilk damlaları gibi sana dokunmak istiyorum........ * Birol Akbaba* |
|
|
|
#80 (permalink) |
|
|
Öpüşlerimi Yalnızlığa Gömdüler*
Özlemli bir nağmeyle geldim
Yüreğinin kapısını çalıyor sesim Kemancı yorgun, şarkılar durgun Uykusuz gözlerim sözlerine vurgun Kapıyı aç ey kanayan, Gün seninle gün ve gerçek yarınlar... Oysa Düşlere açılan gözlerim vardı benim Gecenin sisinde ellerimizi değiştiğimizde Cehennem yalan diyorlar -ki korkularımı kaybettim gözlerinde Ve ben uçamıyorum artık kaybettim kanatlarımı Dudaklarım dudaklarında erirken Ölüm de olsa sonu korkmuyorum... "Birileri zamanı durdursun." diyorum Kurtarmayın beni... Sakın... Yüzüme yazmayın kederleri Gelecek geçmedi ki daha ...Hem şiir bitmedi... Dudağımda getirdiğim fırtınalar Teninde boğulan ateşin ilk hecesi Ah! Derin bu günün gecesi Ve düş değil yatağının uğultulu sesi. Yeter ki uykularını terk et... Şimdi gözlerine gülümsüyorum Yaşanılası bir ömrü ikiye bölüyorum Yüreğimde delikanlı bir sonbahar Adım senin adın ve hala benim ellerin Sen sevince açar ya gamzelerim Sen de benimle güzelsin be azat Gülüşlerinin kıymetini kim bilir ben gibi Sen gibi kim sever bu fakir yüreği... Elin yokluğuma bulandıkça kanıyorum şimdi Ölüyorum sanıyorum azat... Söyle Yakışmaz mı bize vuslat... İnsaf et ey aşık, Kapıyı aç sevdalarınla, Kendini değiştirmeden gel bana Sevdalı halinle başkalarına Özlemimi anlatacağım sana... Sonra yine özlemimi... Hadi sokul bana Rüzgar bile geçmesin aramızdan Kavuşmaların uzağında ne çok biriktim sana Bir kahve molasında yudumlarken gözlerimi Yangınına su muyum, yüreğine har mı, ...sevdana yar mı... Söyle... Mısra mısra anlat... Hala şiir bitmedi Ve kurtara bilirim kendimi benden. Yeter ki yardım et. Bilirim bir düş sana kavuşmak Hüzün karası gecelerde kahrını unutarak Hadi bana bir fıkra daha anlat Bahtımı güldür azat... Özleyip de göremediğim sevda gözlüm, Toprak bile almadı ya beni sensiz koynuna... O gün bugündür sevdalı her bakışta Nakış nakış özlemin yazılır avuçlarıma Sevdanın kanı sızar kekeme şiirlerime Dudaklarım kirpiklerine değdiğinde "Söylenmemiş sözler gibi içimdesin" desem Gidersin... Gidersin... Gidersin gece yarısı Kahreden yalnızlıklar başlarken Sevda kanatlı mahmur kelebekler Dermanın dudaklarımken Öpüşlerimi yalnızlığa gömdüler Kurtar beni... Ey özlediğim ses, Göğsüme hayat veren nefes Bir cümlecik yerim olsun satırlarında Aşkın sırrını al ve gel dudaklarıma... * Ayşegül Tezcan* |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Bookmarks |
| Kelimeler |
| **hayatın, tutuyorum, yüreğimde, şiirleri***seni |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|