Psikolojik Danışman ve rehber öğretmen pdr eğitim haberleri re hberlik

Ana Sayfa Forum Kurallar Makaleler Dosyalar Bize Ulaşın Kayıt ol
» Egitim Aile Haber

Polislerin Askerliği İle İlgili Çalışma Var

{ 3 Eylül 2010 }

Bakan Atalay, Kanal 7 Televizyonu"nda canlı yayına katılarak, gündemle ilgili soruları yanıtladı.

Bakan Atalay, Kanal 7 Televizyonu'nda canlı yayına katılarak, gündemle ilgili soruları yanıtladı.İşte bakan Atalay"ın açıkladığı bazı konular;

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, ''Polislerin askerlik yapmaması ya da kısa bir askerlik yapması yönünde çalışmamız var'' dedi.

Atalay, Kanal 7 Televizyonu'ndaki canlı yayında, anayasa paketinin kabul edilmesiyle Meclis iradesinin daha rahat olacağını ve anayasanın değişmesinin yolunu açacağını ifade etti.

Polislerin zorunlu askerliğine ilişkin bir soru üzerine Atalay, polislerin uzun süre askerlik yaptığını kaydetti.

Bunu uygun görmediklerini belirten Atalay, konunun Genelkurmay Başkanlığı ile görüşülerek çözülmesi gerektiğini anlattı. Genelkurmay Başkanlığının, ''tek tip askerlik'' konusunda çalışma yürüttüğüne işaret eden Atalay, polislerin askerliğiyle ilgili konunun da bu çalışma içinde değerlendirilmesi ve çözülmesi gerektiğini dile getirdi.

Polislerin 2 ya da 4 yıllık uzun bir eğitim aldığını ve güvenlik alanında görev yaptığına dikkati çeken Atalay, ''Polislerin askerlik yapmaması ya da kısa bir askerlik yapması yönünde bir çalışmamız var'' dedi.

Geri Dön Sayfa Basi