Psikolojik Danışman ve rehber öğretmen pdr eğitim haberleri re hberlik

Ana Sayfa Forumlar Makale paylaşımı Dosya paylaşımı Bize Ulaşın Kayıt ol

Radyoyu açmak için Aşağıdaki sağ oku tıklayın Radyoyu Bütün sayfalarda dinlemek için TIKLAYIN
» Egitim Aile Haber

Eğitim Bir-Sen'den sınav ücretlerine dava

{ 11 Mart 2010 }

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen), Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı'na başvuru ücretinin iptali istemiyle Danıştay'da dava açtı.
Eğitim Bir-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, Müdürlük ve Müdür Yardımcılığı Seçme sınavlarına başvuru ücreti olarak 25 TL alan Milli Eğitim Bakanlığı'nın, yayımladığı Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Kılavuzu'nda sınav ücretini 50 TL olarak belirlediği öne sürüldü.
Aynı kurum tarafından sınav yapılmış olmasına rağmen sınav başvuru ücretleri arasındaki fahiş farkın, Anayasa'nın eşitlik ilkesine aykırı olduğu belirtilen açıklamada, 50 TL olarak belirlenen Merkez ve Taşra Teşkilatı Memur Kadroları İçin Görevde Yükselme Sınavı ücretinin iptali için Danıştay'da dava açıldığı kaydedildi.

Geri Dön Sayfa Basi

Bütün Zaman Ayarları WEZ +3 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:02 .

İçerik sağlayacı paylaşım sitelerinden biri olan www.egitimaileforum.com Adresimizde 5651 Sayılı Kanun’un 8. Maddesine ve T.C.K’nın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. www.egitimaileforum.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için yonetim@egitimaileforum.com adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde www.egitimaileforum.com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve yetkililerimiz size dönüş yapacaktır.